Navigácia

  • Testovanie T9-2021

    Testovanie T9-2021

    Vážení rodičia,

    oznamujeme Vám, že externé testovanie žiakov 9. ročníka základných škôl a žiakov 4. ročníka gymnázií s osemročným vzdelávacím programom v školskom roku 2020/2021 (Testovanie 9 2021)  sa uskutoční dňa 9. júna 2021  (streda) z predmetov matematika, slovenský jazyk a literatúra

    Pre žiakov, ktorí sa z objektívnych príčin nezúčastnia testovania v riadnom termíne sa uskutoční náhradný termín Testovania 9 2021 dňa 24. júna 2021.

         Zároveň Vám dávame do pozornosti Špecifikácie testov T9 2021 zverejnené na stránke https://www.nucem.sk/sk/merania/narodne-merania/testovanie-9/roky/2020-2021 v časti Dokumenty na stiahnutie.

  • OZNAM

    OZNAM

    Vážení rodičia,

    v zmysle Vyhlášky 200/2021 Úradu verejného zdravotníctva SR, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k režimu vstupu osôb do priestorov prevádzok a priestorov zamestnávateľa platnej od 30.4.2021 a vzhľadom na momentálnu epidemiologickú situáciu v okrese Prešov sa zákonní zástupcovia žiakov ani žiaci 2. stupňa základnej školy už nemusia preukazovať potvrdením o negatívnom výsledku PCR, alebo Ag testu. Zákonný zástupca vypĺňa iba Vyhlásenie o bezinfekčnosti, ktoré donesú žiaci v pondelok ráno, alebo ho zašlú elektronicky prostredníctvom aplikácie EDUPAGE.

    Naďalej sa bude každé ráno vykonávať ranný filter. Do školy  môžu prísť iba žiaci, ktorí neprejavujú príznaky akútneho ochorenia, resp. ak rodina nie je v karanténe. Nosenie rúšok (nemusí byť repirátor) je v priestoroch školy pre žiakov, aj zamestnancov školy naďalej povinné.

     

    Vyhlásenie o bezinfekčnosti (od 3.5.2021)

     

  • Návrat žiakov 5. - 7. ročníka na prezenčné vyučovanie

    Návrat žiakov 5. - 7. ročníka na prezenčné vyučovanie

    Vážení rodičia, milí žiaci,

    vzhľadom na priaznivý vývoj epidemiologickej situácie na Slovensku sa žiaci 5. – 7. ročníka od 26.4.2021 vracajú na prezenčné vyučovanie. Tešíme sa na ich návrat do školy . Fyzický návrat do školy je dôležitý z dôvodu priameho a nenahraditeľného kontaktu s vyučujúcimi, ale aj z dôvodu socializácie so svojimi rovesníkmi..

    Žiaci sa nemusia obávať nástupu do školy. Vyučujúci budú počas prvých týždňov minimalizovať stresové situácie, budú vytvárať bezpečné prostredie bez strachu z písomiek a skúšania. Počas prvých dvoch adaptačných týždňov sa budú žiaci učiť podľa upraveného rozvrhu hodín, učivo hlavne opakovať a precvičovať. Budú mať dostatok času na obnovenie pracovných a študijných návykov a na postupnú záťaž.

    Nástup žiakov 2. stupňa na prezenčné vyučovanie je podmienený predložením negatívneho výsledku z PCR, alebo antigénového testovania žiaka a jedného zákonného zástupcu žijúceho v spoločnej domácnosti (k nahliadnutiu) nie staršieho ako 7 dní a podpísaným čestným vyhlásením o bezinfekčnosti.

    Výnimky z testovania:

    • osoby, ktoré prekonali ochorenie COVID-19 a majú potvrdenie o prekonaní ochorenia nie staršie ako 180 dní
    • osoby po druhej dávke mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID19 (vakcíny od spoločnosti Pfizer a Moderna) a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní
    • osoby po prvej dávke vektorovej vakcíny proti ochoreniu COVID19 (vakcíny od spoločnosti AstraZeneca) a od tejto udalosti uplynulo viac ako 4 týždne
    • osoby po prvej dávke vakcíny proti ochoreniu COVID19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní, ak bola táto dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID
    • osoby, ktorých zdravotný stav neumožňuje vykonanie testu

    Je potrebné predložiť fotokópiu dokladu, že osoba spadá medzi jednotlivé výnimky.

     

    Po príchode do školy prejdú žiaci ranným filtrom – meranie teploty a dezinfekcia. Žiaci 2. stupňa musia mať v priestoroch školy nasadený respirátor, alebo rúško.

    Prosíme Vás, aby ste využili možnosť a potrebné tlačivá (čestné vyhlásenie a výsledky testov) zasielali elektronicky, prostredníctvom aplikácie EDUPAGE, alebo internetových stránok školy.

    Stravovanie v školskej jedálni: ak má žiak záujem o stravovanie v jedálni, je potrebné sa na odber stravy prihlásiť najneskôr do piatku 22.4.2021 na tel. čísle: 051/ 77 96 221

    Čestné vyhlásenie II. stupeň

  • Kloktacie testy 23.4.2021

    Kloktacie testy 23.4.2021

    V piatok 23.4.2021 prebehne v škole testovanie žiakov 5. – 9. ročníka, ktorých zákonný zástupca súhlasil s kloktacími testami.

    Časový harmonogram testovania: 

    • 5. ročník              -       8:00 – 8:30
    • 6. ročník              -       8:40 – 9:00
    • 7. ročník              -       9:00 – 9:25
    • 8. a 9. ročník       -       ráno po príchode do školy

    Pred samotným kloktaním sa nesmie dve hodiny jesť, piť, kloktať, umývať zuby, žuvať žuvačku.

    Žiaci, ktorí sa v piatok zúčastnia testov po prvýkrát, predložia pred testovaním podpísaný Formulár k odberu vzorky. 

    Žiaci, ktorí sa nezúčastnia kloktacích testov sa pri nástupe do školy v pondelok 26.4.2021 preukážu negatívnym výsledkom testu z antigénového testovania! Odporúčame využiť možnosť testovania v sobotu 24.4.2021 v priestoroch OcÚ Radatice

    Formulár k vyšetreniu

  • Nástup žiakov 8. a 9. ročníka na prezenčné vyučovanie

    Nástup žiakov 8. a 9. ročníka na prezenčné vyučovanie

    Vážení rodičia,

    na základe rozhodnutia ministra školstva sa od 19.4.2021 obnovuje prezenčné vzdelávanie pre žiakov 8. a 9. ročníka. Škola bude pri nástupe žiakov dodržiavať všetky pokyny a usmernenia tak, aby zabezpečila bezpečný návrat žiakov do školy v súlade s odporúčanými hygienickými opatreniami a ich postupnú adaptáciu na výchovno – vzdelávací proces v prezenčnej forme. 

    Účasť na vyučovaní bude podmienená pretestovaním zákonného zástupcu a taktiež žiaka 2. stupňa.  

    V pondelok ráno pri vstupe do školy žiak odovzdá vypísané a podpísané čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti a predloží k nahliadnutiu výsledok svojho testu a testu zákonného zástupcu, ktorý nesmie byť starší ako 7 dní.

    Vyhlásenie je možné podať aj elektronický prostredníctvom aplikácie Edupage. Aj v tomto prípade je potrebné priložiť do prílohy vyhlásenia oskenované/sfotené certifikáty z testovania, resp. snímku obrazovky mobilu so SMS správou o výsledku testovania. Odporúčame vám absolvovať testovanie v priebehu víkendu 17.- 18.4.2021

    Žiaci, ktorí súhlasili s kloktacími testami ich absolvujú v piatok 16.4.2021 (presný čas upresníme) Pred samotným testom je potrebné odovzdať vypísaný formulár.

    Výnimky z testovania:

    •  ak žiak prekonal ochorenie Covid 19, potrebné potvrdenie od lekára nie staršie ako 90 dní
    • ak zákonný zástupca žiaka prekonal ochorenie Covid 19, potrebné potvrdenie od lekára nie staršie ako 90 dní
    • ak bol zákonný zástupca očkovaný dvoma  dávkami vakcíny a od podania druhej dávky prešlo  najmenej 14 dní po zaočkovaní – potrebné predložiť potvrdenie a očkovaní

    Po príchode do školy prejdú žiaci ranným filtrom – meranie teploty a dezinfekcia. Žiaci 2. stupňa musia mať v priestoroch školy nasadený respirátor.

    V prípade, ak zákonný zástupca, alebo  žiak neabsolvuje testovanie a z tohto dôvodu sa žiak  nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania, škola eviduje neprítomnosť žiaka podľa týchto podmienok:

    • škola ospravedlní absenciu žiakovi, ak je táto zákonným zástupcom riadne nahlásená z dôvodu netestovania zákonného zástupcu, alebo  žiaka a zároveň zabezpečuje kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa.
    • ak tak zákonný zástupca neurobí v priebehu 5 dní školského vyučovania, bude to považované za zanedbávanie povinnej školskej dochádzky a riaditeľ školy bude kontaktovať ÚPSVAR SR s hlásením o jej zanedbávaní
    • ak neprítomnosť na prezenčnom vyučovaní bude dlhšia ako 15 vyučovacích dní a rodič nezabezpečí kontakt so školou podľa bodu a), žiak bude komisionálne preskúšaný z učiva daného ročníka,

    V týchto prípadoch nemá zákonný zástupca  nárok na tzv. „pandemickú OČR“.


    Stravovanie: ak má žiak záujem o stravovanie v jedálni, je potrebné sa na odber stravy prihlásiť najneskôr do piatku 16.4.2021 na tel. čísle: 051/ 77 96 221


    Vážení rodičia,

    veríme, že aj Vy chápete, že návrat Vášho dieťaťa do školy je dôležitý z dôvodu priameho a nenahraditeľného kontaktu s vyučujúcimi, ale aj znovuobnovenia  socializácie a rovesníckeho správania.

    Žiaci sa nemusia obávať nástupu do školy. Vyučujúci budú minimalizovať stresové situácie, budú vytvárať bezpečné prostredie bez strachu z písomiek a skúšania. Počas prvých dvoch týždňov sa bude učivo iba opakovať a precvičovať. Žiaci budú mať dostatok času na obnovenie pracovných a študijných návykov a na postupnú záťaž.

    Rozhodnutie ministra školstva

    Najčastejšie otázky k obnoveniu prezenčnej výuky

    Čestné prehlásenie žiak 2. stupňa

    Formulár k vyšetreniu kloktacím testom

  • ZÁPIS DO 1. ROČNÍKA NA ŠK. ROK 2021/2022

    TERMÍN: 12.4.2021. - 13.4.2021

    Na základe pretrvávajúcej pandémie COVID-19 a na základe odporúčania Ministerstva školstva vedy výskumu a športu SR sa zápis do 1. ročníka Cirkevnej základnej školy sv. Martina, pre školský rok 2021/2022 uskutoční v dňoch 12. apríla 2021 - 13.apríla 2021 vyplnením ELEKTRONICKEJ PRIHLÁŠKY na internetovej stránke školy. Pokiaľ Vám situácia neumožní zapísať vaše dieťa v danom termíne môžete tak urobiť najneskôr do 30. apríla 2021 po predchádzajúcom telefonickom kontakte so školou.

    Ak nemáte možnosť vyplniť prihlášku elektronicky, tlačivo si môžete vyzdvihnúť a vypísať v budove školy v čase medzi 8,00 – 15,00 hod. Z dôvodu dodržania aktuálne platných hygienických nariadení je potrebné, aby ste sa telefonicky alebo mailom ohlásili a dohodli si vopred presný čas návštevy (Tel.: 051/77 96 210, Mobil: 0915 934 401, Email: skola@czsradatice.sk).

    Do 1. ročníka na školský rok 2020/2021 sa zapisujú deti narodené od 1.9.2014 do 31.8.2015 a deti,  ktoré mali v minulom šk. roku odklad školskej dochádzky.

    Po prijatí a zaevidovaní elektronických prihlášok Vás budeme telefonicky alebo emailom informovať o ďalšom postupe zápisu do 1. ročníka.

    O prijatí – neprijatí, žiaka na základné vzdelávanie do Cirkevnej základnej školy sv. Martina  rozhodne riaditeľ školy a oznámi zákonným zástupcom žiaka písomným rozhodnutím do 15. júna 2021.

    V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom zápisu, nás môžete kontaktovať prostredníctvom školského e-mailu skola@czsradatice.sk,  alebo na tel. čísle: 051/77 96 210, 0915 934 401.
    Za pochopenie Vám vopred veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na vzájomnú spoluprácu pri výchove a vzdelávaní Vašich detí.

  • VEĽKÁ NOC

  • Zisťovanie záujmu o kloktacie testy

    Zisťovanie záujmu o kloktacie testy

    Vážení rodičia,

    na základe zlepšujúcej sa epidemiologickej situácie Ministerstvo školstva vedy výskumu a športu predpokladá, že po veľkonočných prázdninách nastane zmena, a s veľkou pravdepodobnosťou sa začneme riadiť nie celoslovenským, ale regionálnym COVID automatom. Tým by sa otvorila možnosť plnohodnotného obnovenia prezenčného vyučovania na 2. stupni v základných školách, a to nasledovne:

    • ak bude okres v III. stupni varovania, obnoví sa vyučovanie v 9. ročníku základných škôl,
    • v prípade II. stupňa varovania v okrese by mohlo dôjsť k otvoreniu celého 2. stupňa základných škôl prezenčnou formou vzdelávania.

    Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR má mimoriadny záujem udržať prostredie škôl bezpečné, a preto ponúka pre žiakov 2.stupňa základných škôl možnosť pravidelného PCR testovania kloktacími testami.

    V súvislosti s tým, potrebujeme zistiť váš predbežný záujem o túto formu testovania, a to zozbieraním  tlačív Príloha č. 1A „Súhlas dotknutej osoby“Príloha č. 1B „Zber údajov“, ktoré sú potrebné pre vykonanie testovania žiaka.

    Z tohto dôvodu Vás prosíme, aby ste si predmetné tlačiva vypísali, vytlačili, podpísali a vyplnené najneskôr 30.3.2021 (UTOROK) do 12,00 hod. doručili do školy (vhoďte do poštovej schránky vedľa hlavného vchodu). Na základe týchto súhlasov budeme objednávať kloktacie testy.

     Ak nemáte možnosť vytlačiť si dokumenty, môžete si ich vyzdvihnúť pri hlavnom vchode školy.

    Testovanie kloktaním je dobrovoľné. V prípade nezáujmu zákonného zástupcu o testovanie svojho dieťaťa kloktaním môže byť žiak 2. stupňa naďalej testovaný antigénovými testami.

    Testovanie žiakov 2.stupňa by sa malo uskutočniť po veľkonočných prázdninách v 14.týždni. O presnom termíne Vás budeme včas informovať.

     

    Informácie o kloktacích testoch na školách: https://www.minedu.sk/kloktacie-testy-na-skolach/

    Ukážka priebehu kloktacieho testu: https://www.youtube.com/watch?v=GI9pV_YmlmA&t=5s

     

    Dokumenty na vytlačenie:

    Príloha 1A - Súhlas dotknutej osoby

    Príloha 1B - Zber údajov

     

  • JARNÉ PRÁZDNINY

    JARNÉ PRÁZDNINY

    Milí rodičia a žiaci,

    v dňoch od 22.2.2021 - 26.2.2021 sú jarné prázdniny. Vyučovanie ani dištančné vzdelávanie v týchto dňoch nebude prebiehať. Prajeme vám príjemné prežitie prázdninových dní, oddýchnite si a načerpatie energiu a sily do ďalšieho obdobia.

    Ak sa situácia nezmení nástup do školy na prezenčné vyučovanie pre žiakov 1. stupňa je 1.3.2021 (potrebné vyhlásenie rodiča o bezinfekčnosti a kópia negatívneho výsledku z PCR alebo Ag testu starého nie viac, ako 7 dní).  Žiaci II. stupňa budú pokračovať v dištančnom vzdelávaní. O prípadných zmenách vás budeme informovať.

  • OZNAM - aktualizácia 6.2.2021

    OZNAM - aktualizácia 6.2.2021

    Vážení rodičia,

    na základe rozhodnutia ministra školstva vedy výskumu a športu zo dňa 5.2.2021 obnovujeme od 8.2.2021 prezenčné vyučovanie žiakov 1. – 4. ročníka a zároveň aj činnosť Školského klubu detí v základnej škole. Podmienkou účasti žiaka na prezenčnom vyučovaní je pretestovanie jedného zákonného zástupcu žijúceho v spoločnej domácnosti so žiakom antigénovým alebo PCR testom. Negatívny výsledok nesmie byť starší ako 7 kalendárnych dní.

    Zároveň umožňujeme vybraným žiakom 2. stupňa, ktorí nemajú prístup k dištančnému vzdelávaniu, alebo majú ťažkosti s dištančným vzdelávaním prezenčnú výučbu v škole v skupinke 5+1 (5 žiakov + 1 vyučujúci). Podmienkou je negatívny výsledok Ag alebo PCR testu žiaka a jedného zákonného zástupcu žijúceho v spoločnej domácnosti, nie starší ako 7 kalendárnych dní.

    Pred nástupom detí do školy v pondelok 8. 2. 2021 je nutné doniesť Čestné vyhláseniehttps://czsradatice.sk zákonného zástupcu o bezinfekčnosti a negatívnom výsledku testu za každé dieťa zvlášť. Čestné vyhlásenie si môžete vyzdvihnúť pri testovaní na odbernom mieste v sále OcÚ, vytlačiť zo stránky školy, alebo zadať elektronicky po prihlásení rodičovským kontom na stránke školy https://czsradatice.sk .

    postup pre rodičov žiakov 1. stupňa: http://help.edupage.sk/?lang_id=2&p=u38/u178/u1595

    postup pre rodičov žiakov 2. stupňa: http://help.edupage.sk/?lang_id=2&p=u38/u178/u1601

     

    Vzhľadom na to, že sme do poslednej chvíle nevedeli, či sa školy otvoria, nebolo možné zabezpečiť žiakom školy na pondelok 8.2.2021 obedy v školskej jedálni. Preto prosíme rodičov, aby svojím deťom, ktoré ostávajú po vyučovaní v družine, zabalili väčšiu desiatu.

     

    Čestné vyhlásenie - zákonný zástupca žiaka - 1. stupeň

    Čestné vyhlásenie - zákonný zástupca žiaka - 2. stupeň

     

  • Výpis klasifikácie za 1. polrok šk. roku 2020/2021

    Výpis klasifikácie za 1. polrok šk. roku 2020/2021

    Milí rodičia,

    máme za sebou 1. polrok školského roka 2020/2021. Zvyčajne v posledný deň, na poslednej vyučovacej hodine 1. polroku dostávali žiaci výpisy klasifikácie. Vzhľadom na súčasné opatrenia a prebiehajúce dištančné vzdelávanie nie je možné odovzdať žiakom výpisy osobne, preto ich budeme posielať elektronicky, prostredníctvom internetovej žiackej knižky ako pdf dokument.

    Prosíme Vás, aby ste si výpis pozreli a podpísali ho. (prostredníctvom aplikácie Edupage , alebo po prihlásení na stránke www.czsradatice.sk ) Výpis nie je potrebné tlačiť. Po návrate do školy ho žiaci dostanú vytlačený a podpísaný tr. učiteľom.

  • HODNOTENIE žiakov za 1. polrok šk. roku 2020/2021

    HODNOTENIE žiakov za 1. polrok šk. roku 2020/2021

         Na základe usmernenia MŠVVaŠ SR k hodnoteniu žiakov základných škôl v šk. roku 2020/2021 počas mimoriadnej situácie a núdzového stavu vyhláseného v súvislosti s ochorením COVID-19 zo dňa 9.12. 2020 rozhodol riaditeľ školy, po prerokovaní  v pedagogickej rade Cirkevnej základnej školy sv. Martina Radatice, o spôsobe hodnotenia žiakov za I. polrok šk. roku 2020/2021 nasledovne:

         Pri hodnotení žiakov za 1. polrok 2020/2021 bude využitá klasifikácia žiakov počas prezenčného vzdelávania (vyučovania v škole), a to:

    • 1.  stupeň: za obdobie september – december 2020
    • 2. stupeň: za obdobie september – október 2020.

         Podklady na hodnotenie výchovno-vzdelávacích výsledkov žiaka počas dištančného vzdelávania budú získavané:

    • z komplexných zadaní (referáty, projekty),
    • analýzou prác žiaka (pracovné listy, vypracované online zadania a úlohy, projekty realizované v domácom prostredí),
    • zo zapájania sa žiaka do online vyučovania a jeho aktivity,
    • zo sebahodnotenia žiaka,
    • z konzultácií s ostatnými pedagogickými zamestnancami ,
    • hodnotenie žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami bude vychádzať z odporúčaní školských poradenských zariadení.

    Celkové hodnotenie žiakov za 1. polrok školského roka 2020/2021:

    • žiaci  1. ročníka – slovné hodnotenie,
    • žiaci 2. - 4. ročníka – všetky predmety klasifikáciou (známkou), okrem predmetov  Hudobná výchova, Telesná a športová výchova, Katolícke náboženstvo,
    • žiaci 5. - 9. ročníka – všetky predmety klasifikáciou (známkou), okrem predmetov Hudobná výchova, Telesná a športová výchova, Výtvarná výchova, Katolícke náboženstvo, Technika.

    Výpis slovného hodnotenia alebo klasifikácie prospechu a správania žiaka za 1. polrok bude vydaný žiakom k 31.1.2021. V prípade nemožnosti hodnotenia žiaka pre nedostatok podkladov pre jeho hodnotenie, nezapájanie sa do online vzdelávania, môže byť takýto žiak hodnotený k 31.3.2021.

  • Prerušenie vyučovania v školách

    Vážení rodičia,

    na základe rozhodnutia ministra školstva Slovenskej republiky zo dňa 5.1.2021 sa vzhľadom na momentálnu epidemiologickú situáciu na Slovensku prerušuje od 11.1.2021 školské vyučovanie v školách a v školských zariadeniach.

    V týždni od 11. januára 2021 do 17. januára 2021 bude vyučovanie na I. aj  II. stupni základnej školy prebiehať dištančnou formou, prostredníctvom online vyučovacích hodín. 

    Online vyučovanie:

    I. stupeň - informácie o online vyučovaní poskytnú triedni učitelia rodičom prostredníctvom Edupage do  konca týždňa.

    II. stupeň - online vyučovanie bude pokračovať, tak ako pred prázdninami, podľa upraveného rozvrhu platného od 26.10.2020.

    Dúfame, že sa situácia čoskoro zmení a deti sa budú môcť vrítiť do škôl plnohodnotne sa učiť a vzdelávať.

     

    Nižšie uvádzame tabuľku Návrat žiakov do škôl. 

    Na základe vyjadrenia ministra školstva upozorňujeme, že ide o predbežné informácie a termíny, aby sa školy aj rodičia vedeli zariadiť. Tieto informácie a termíny sa vzhľadom na situáciu môžu ešte zmeniť. Prosíme Vás, aby ste pravidelne sledovali webovú stránku školy, aby ste včas zaregistrovali prípadné zmeny.

     

     

  • Vianoce 2020

  • VIANOČNÉ PRÁZDNINY

    VIANOČNÉ PRÁZDNINY

    Na základe rozhodnutia Ministra školstva, vedy, výskumu a športu z 11. 12. 2020 sa vianočné prázdniny v školskom roku 2020/2021 uskutočnia v termíne od 21. decembra 2020 do 08. januára 2021.

    Vyučovanie po vianočných prázdninách začína v pondelok 11. januára 2021. O podmienkach nástupu žiakov do školy Vás ešte budeme informovať.

  • OZNAM

    OZNAM

    Vážení rodičia,

    na základe rozhodnutia RÚVZ v Prešove, z dôvodu výskytu pozitívneho prípadu Covid-19 v škole, nariaďujem žiakom 1. - 4. ročníka Cirkevnej základnej školy sv. Martina od 11.12.2020 – 18.12.2020 dištančné vzdelávanie. Vyučovanie bude prebiehať online formou.

         Zároveň Vás upozorňujem, že v čase do 19.12.2020 je potrebné obmedziť kontakty a sledovať zdravotný stav detí. V prípade výskytu príznakov ochorenia je potrebné kontaktovať svojho ošetrujúceho detského lekára.

  • Aktualizované Usmernenie MŠVVŠ SR z 8.11.2020

    Aktualizované Usmernenie MŠVVŠ SR z 8.11.2020

    Vážení rodičia,

         Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky zverejnilo na svojich stránkach aktualizované znenie Usmernenia k opatreniam vyplývajúcim z druhého kola celoplošného testovania „Spoločná zodpovednosť“ (8. 11. 2020) pre testované okresy, aj netestované okresy. Prosíme, aby ste sa s daným usmernením oboznámili.

    Taktiež bolo zverejnené aktualizované Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti, ktoré sú žiaci 1. - 4. ročníka povinní predložiť 10.11.2020 ráno pri nástupe do školy po prázdninách.

         Predmetné vyhlásenie môžete podať aj elektronicky prostredníctvom Vášho počítača po prihláseni na stránke školy, alebo prostredníctvom rodičovského konta v mobilnej aplikácii Edupage. Návod, ako je možné podať vyhlásenie elektronicky, nájdete na stránkach https://bit.ly/3lf0W1Q

     

    Usmernenie MŠVVŠ SR (aktualizované 8.11.2020)

    Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti (aktualizované 8.11.2020)

  • USMERNENIE MŠVVŠ SR "Spoločná zodpovednosť"

    USMERNENIE MŠVVŠ SR "Spoločná zodpovednosť"

    Vážení rodičia,

    MŠVVŠ SR zverejnilo dňa 1.11.2020 nové usmernenie k opatreniam vyplývajúcim z celoplošného testovania „Spoločná zodpovednosť“. Prosíme Vás, aby ste sa daným usmernením oboznámili. Zároveň bolo zverejnené aj nové aktualizované tlačivo - Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti, ktoré sú žiaci 1. - 4. ročníka povinní predložiť ráno 3.11.2020 pri nástupe do školy. 

    Usmernenie MŠVVŠ SR "Spoločná zodpovednosť"

    Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti (aktualizované 01.11.2020)

     

  • OZNAM

    OZNAM

         Riaditeľ školy oznamuje žiakom a ich rodičom, že jesenné prázdniny pre žiakov základnej školy budú v dňoch:

    30.10.2020 / piatok / -  02.11.2020 / pondelok /

    06.11.2020 / piatok / -  09.11.2020 / pondelok /

     

         Ak bude situácia v škole po plošnom testovaní priaznivá, v utorok 3.11.2020 sa všetci žiaci 1. - 4. ročníka vrátia do školy a bude prebiehať prezenčná výučba podľa riadneho rozvrhu hodín.

       Zákonný zástupca žiaka predloží po celoplošnom testovaní pri prvom nástupe žiaka do ZŠ Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti.

       Žiaci 1.-4.ročníka, ktorí majú nad 10 rokov sa musia pri nástupe do školy po prázdninách  preukázať negatívnym  výsledkom RT-PCR testu alebo antigénového testu. V opačnom prípade sa daný žiak nemôže zúčastňovať prezenčnej výučby.

     

    Tlačivo na stiahnutie:

    Vyhlásenie o bezinfekčnosti od 01_11_2020

     

     

  • JESENNÉ PRÁZDNINY - ZMENA

    JESENNÉ PRÁZDNINY - ZMENA

    Jesenné prázdniny I.       30.10.2020 (piatok) - 2.11.2020 (pondelok)

    Jesenné prázdniny II.        6.11.2020 (piatok) - 9.11.2020 (pondelok)

Novinky

Kontakt

  • Cirkevná základná škola sv. Martina
    Radatice 199
  • 051/779 62 10 - kancelária
    051/748 35 01 - riaditeľ
    0915 934 401

Fotogaléria